Online KRESZ képzés - Edina Autósiskola
Főoldal » Online KRESZ képzés

Online KRESZ képzés

Tisztelt Gépjármű-vezető jelölt!

Engedje meg, hogy bemutassuk egy forradalmian új módját a KRESZ elméleti ismeretek elsajátításának (személygépkocsi vezetői és motoros kategóriákban)

Az E-learning képzés korszerű lehetőség mindazoknak, akik időbeosztásukkal a hagyományos tantermi képzést – személyes részvételt megkövetelő járművezető képző elméleti tanfolyamot – egyáltalán nem vagy csak nehezen tudják összeegyeztetni.

Nem fér bele az életébe a KRESZ tanfolyamon való részvétel?

Mi most – az Edina autósiskola elhivatott tagjai – ebben segítünk Önnek! Ugyanis mi: 

Házhoz visszük a megbízható tudást!®

Megoldás: ONLINE KRESZ Távoktatás

- Külföldön dolgozik vagy tanul, de időnként hazalátogat?

- Munkája vagy iskolai tanulmányai miatt kevés az ideje?

- Teljesen lefoglalják az otthoni, család körüli teendők?

- Nehezen megoldható a bejárás a debreceni tanfolyamra?

Válassza az Ön igényeinek megfelelő ONLINE KRESZ Távoktatást!

Előnyei:

- Nincs időhöz, nincs helyhez kötve.

- Nem kell tanfolyami időpontokhoz alkalmazkodnia

- Ön BÁRHOL – BÁRMIKOR tanulhat (akár otthonról akár külföldről)

- Egyénre szabott haladási ütem

- Kényelmes megoldás.

Az ONLINE KRESZ képzés során elektronikus tananyagon kell végig haladni, amely fejezetekből és részvizsgákból áll. A részvizsga sikeres teljesítése után léphet tovább a következő fejezetre. A tananyag végén a záró-vizsga sikeres teljesítése után jelentkezhet iskolánk segítségével hatósági KRESZ vizsgára.


Megfelelő informatikai háttérrel rendelkezve Ön bárhol-bármikor elmélyedhet a Közlekedési alapismeretekben.
Ezen zárt távoktatási rendszerben interaktív módon, képességeihez mérten, egyénre szabottan tud részt venni az oktatási folyamatban. Interaktív, mert Ön folyamatosan visszajelzést kap a tananyagban történő előremeneteléről és elért eredményeiről, valamint felkészültségéről, ily módon Önellenőrzésre nyílik lehetősége. Ezáltal önálló tanulási folyamat valósul meg, ezzel is fejlesztve az Ön – a forgalmi vezetés során hangsúlyossá váló – helyzetfelismerő képességét.
Az E-learning képzés keretein belül elsajátított színvonalas tudást kamatoztathatja a VALÓ ÉLETben, a tényleges forgalmi szituációkban.
Nem csoda hát, hogy ebben a mindentéren felgyorsult világban, s nem utolsó sorban informatika alapú társadalomban, ily nagyszerű módját ajánljuk Önnek a tanulásnak.

Elméleti oktatás ismertetése

Az e-learning képzés egy a Nemzeti Közlekedési Hatóság által elfogadott és jóváhagyott zárt rendszerű távoktatási képzési forma.

A tananyag fejezetekből és egy gyakorló modulból áll. Minden fejezethez tartozik egy részvizsga, amely a hivatalos KRESZ- vizsga metódusára épül. A negyedik fejezet elvégzése után egy próbavizsgára kerül sor. Mindezek teljesítése előfeltétele a hivatalos KRESZ-vizsgára való bocsátásnak. Az utolsó, gyakorlómodul a Próbavizsga, melyekhez magyarázat is megjelenik. Ide bármikor visszatérhet gyakorolni vizsga előtt.
Ahhoz, hogy Ön elérje és elkezdhesse tanulni a következő fejezetet, sikeresen teljesítenie kell a fejezet és a részvizsga követelményeit. A fejezet akkor válik teljesítetté, ha az összes tananyagoldal kötelező elemeit megjelenítette és sikeresen teljesítette a tesztet, tehát minden oldal a tartalomjegyzékben minden oldal megkapja a teljesített státuszt jelentő zöld pipát. A tananyag akkor válik teljesítetté – tehát Ön akkor jelentkezhet a hivatalos KRESZ-vizsgára – amennyiben az összes fejezetet és a hozzájuk kapcsolódó vizsgákat teljesítette, s az utolsó fejezet utáni próbavizsgán is sikeresen teljesítette.

Az e-learning képzés elvégzése és az e-learning tananyag felhasználása időben korlátozott. A rendelkezésre álló idő a lenti táblázatban megtalálható. Ezen határidő leteltével a hozzáférési jogosultság megszűnik. Meghosszabbításra van lehetőség a lenti táblázatban meghatározott díjért.
A tanuló e-learning tananyaghoz való hozzáférése egyedi azonosítóval (felhasználói név, jelszó megadása) történik. A tanuló köteles titokban tartani egyedi azonosítóját. Ha illetéktelenül más személy tudomására jut, úgy köteles erről az autósiskolát értesíteni és haladéktalanul megváltoztatni belépési jelszavát. Ebből a problémából eredő károkért a tanuló felel. A tanuló felhasználási jogosultságát nem engedheti át másnak. A tananyag másolása, továbbadása, sokszorozása TILOS. A tanuló tudomásul veszi, hogy az oktatási rendszer használata során számítógépének egyes adatai és IP címe naplózásra kerül. Továbbá rögzítésre kerül a tanuló által a képzésben történő előrehaladás, az oktatási rendszerben eltöltött idő, valamint a rendszer értékeli és rögzíti az ellenőrző kérdésekre adott válaszokat és eredményeket.
A tanuló hozzájárul az oktatási rendszerben adatainak kezeléséhez.
A tanuló gondoskodik a szükséges informatikai háttérről és internet elérésről.
Az alábbi informatikai környezettel kell rendelkezni:

  •     Operációs rendszer: Windows XP, Windows Vista, Windows 7

  •     Böngésző: Internet Explorer 8/9, Mozilla Firefox 4.5

  •     Flash lejátszó: Adobe Flash Player 10

  •     Képernyőfelbontás: 1024x768, 1920x1080

  •     Internetletöltési sebesség: min. 768 Kbps.

 

Ingyenes kipróbálási lehetőség

 

B kategória demo
A kategória demo

 

PróbavizsgaA AM kategória demo

 

KRESZ vizsgára bocsátás feltétele a tananyagon történő végighaladás.

 

Gyakorlati oktatás ismertetése

A sikeres KRESZ vizsgát követően kezdődhet meg a gépkocsivezetés tanulása a rutinpályán, ill. gyakorlatban, A vezetési órák időtartama 50 perc. Vezetési találkozás helyei: a gyakorlati oktatójával megbeszélt helyen.pl: Nagyállomás, Buszpályaudvar, stb. A forgalmi vezetés nagyrészt Debrecenben történik ahogy a forgalmi vizsga is. Az alapoktatás helye: Debrecen Bartók Béla u.115.

 

Részletes tájékoztatók letöltése pdf ben

Részletes tájékoztató B Kategória

 

Vissza a lap elejére
L
L

L

Címkefelhő és keresés a honlap tartalmában