Bemutatkozás - Edina Autósiskola
Főoldal » Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

Üdvözlöm!

 

Nagyné Orbán Edina vagyok. Az Edina autósiskola egyik tulajdonosa, névadója és vezetője. Az autósiskolát férjemmel együtt, Nagy Ferenccel alapítottuk meg 2012-ben.
Az oktatás, tanítás területe nem áll tőlem távol, hiszen a Debreceni Egyetemen végeztem biológia-környezettan szakos tanárként. Akkortájt sikeres elméleti és gyakorlati szakos gépjármű szakoktatói vizsgát tettem a Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központjában.

A szakmát Édesapám, Orbán Sándor, szeretette meg velem, és tőle tanultam meg annak apró részleteit. Ő az én példaképem: kiváltképp nyugodtsága, türelme miatt, mellyel tanulói felé fordult, valamint a szakma iránti szeretete, hivatástudata, mely áthatotta mindennapjait. Neki köszönhetően már tizenéves koromtól kezdve rálátást nyertem a szakmára, ügyvitelre, adminisztrációs feladatokra. Az általa megkezdett úton szeretnék tovább haladni.

Továbbá nem titkolt szándékom, hogy az iskola létrehozásával szerettem volna Hölgytársaimnak kedvezni, és a tanítás során kiemelt figyelmet szentelni számukra.
Én magam nem tapasztaltam, hogy problémásabb lenne, egy nőt megtanítani közlekedni, mint egy férfit. De ami tény, hogy mindannyian különbözőek vagyunk nemtől függetlenül.
Viszont gyakran szembesülök azzal, hogy az autóvezetés – közlekedés egyesek szerint még mindig a férfiak kiváltsága. Hosszasan sorolhatnám a nemek közti különbségeket, előnyöket, hátrányokat a vezetés tekintetében, de ezt most nem teszem.

Csak bátorítani szeretnék minden kedves érdeklődőt, hogy merjenek hozzákezdeni a vezetés tanulásához. Hisz a jogosítványnak számtalan előnye van a mindennapokban.

Mindezek mellett a leendő tanulóink igényeihez mindjobban alkalmazkodva kínáljuk kis létszámú 4-6 fős csoportokban indított tantermi képzéseink mellett, a korszerű E-learning KRESZ képzést.
Legyen szó akár tantermi, akár ONLINE képzésről, számunkra fontos szempont a személyre szabott haladási ütem, a minőségi elméleti és gyakorlati oktatás biztosítása tanulóink részére.

Bízva abban, hogy a vér nem válik vízzé, remélem sikeres és jól működő iskolát építünk fel.

 

Miért minket válaszon ?

 •     Szakmailag jól felkészült, és elismert iskolavezetés és oktatók.
 •     Udvarias ügyfélbarát kiszolgálás.
 •     Korrekt részletes tájékoztatás szóban és írásban.
 •     Egységes óradíjak, a szerződésben és a tájékoztatóban foglaltakon kívül nincsenek rejtett költségek.
 •     Nemzeti Közlekedési Hatóság által jóváhagyott tanterv szerinti oktatás.
 •     Fiatal lendületes iskolavezetés.
 •     Fejlett informatikai háttér.
 •     Részletfizetési lehetőség.

 

Profilunk

 • Iskolánk fő profilja az E-Learning képzés, amellyel akár az otthonából felkészülhet a KRESZ vizsgára.
 • Kis létszámú csoportok részére indított tantermi KRESZ tanfolyamainkon  tapasztalt oktatóink segítségével sajátíthatják el a tananyagot.
 • Elméleti és gyakorlati oktatást A, A1, A2, AM és B kategóriában végzünk (személygépkocsi és motoros kategóriák).

 

Vissza a lap elejére
L

L

L

L Mutatószámok

Címkefelhő és keresés a honlap tartalmában


Oldalainkon cookie-kat használunk, a jobb működésért. A weboldal megtekintésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk   Rendben