Online KRESZ képzés - Edina Autósiskola
Főoldal » Online KRESZ képzés

Online KRESZ képzés

Tisztelt Gépjármű-vezető jelölt!

 

Ha nincs ideje vagy lehetősége KRESZ tanfolyamra járni, válassza ONLINE KRESZ képzésünket, amely személygépkocsi vezetői és motoros kategóriákban is elérhető. Kényelmesen, saját időbeosztása szerint készülhet fel a hatósági KRESZ vizsgára.

Tehát a KRESZ képzés interneten keresztül végezhető el, a gyakorlati oktatás nem csak Debrecenben, hanem más magyarországi nagyvárosban, megyeszékhelyen is megoldható.

Hozzáférési idő a KRESZ tananyaghoz: 180 nap / 75 óra

Jelentkezzen még ma! Kérjen árajánlatot! Minden oldalon megtalálható az Online Jelentkezés lehetősége egy narancs-sárga körben a jobb oldalon. Köszönjük!

 

Tapasztalataink szerint az E-learning KRESZ tananyag hatékonyan és sikeresen készíti fel tanulóinkat a hatósági KRESZ vizsgára a jól kidolgozott tananyagnak és számos gyakorló KRESZ Tesztnek köszönhetően. S általánosságban elmondható, hogy kényelmes tempóban haladva is 20-25 óra alatt könnyedén teljesíthető a tananyag. Mivel nincs megszabva, hogy naponta mennyi idő tölthető a tananyagban, ezért akár 3 nap alatt is befejezhető.

 

Az E-learning képzés korszerű lehetőség mindazoknak, akik időbeosztásukkal a hagyományos tantermi képzést – személyes részvételt megkövetelő járművezető képző elméleti tanfolyamot – egyáltalán nem vagy csak nehezen tudják összeegyeztetni.

Nem fér bele az életébe a KRESZ tanfolyamon való részvétel?

Mi most – az Edina autósiskola elhivatott tagjai – ebben segítünk Önnek! Ugyanis mi: 

Házhoz visszük a megbízható tudást!®

Megoldás: ONLINE KRESZ Távoktatás

- Külföldön dolgozik vagy tanul, de időnként hazalátogat?

- Munkája vagy iskolai tanulmányai miatt kevés az ideje?

- Teljesen lefoglalják az otthoni, család körüli teendők?

- Nehezen megoldható a bejárás a debreceni tanfolyamra?

Válassza az Ön igényeinek megfelelő ONLINE KRESZ Távoktatást!

Előnyei:

- Nincs időhöz, nincs helyhez kötve.

- Nem kell tanfolyami időpontokhoz alkalmazkodnia

- Ön BÁRHOL – BÁRMIKOR tanulhat (akár otthonról akár külföldről)

- Egyénre szabott haladási ütem

- Kényelmes megoldás.

S hogy hogyan jelentkezhet az Online KRESZ képzésre?

- Személyesen: Debrecen, Domb u. 1. Földszint 1. ajtó Hétfő-Szerda 16.30-.19.00 Péntek 10.00-13.00 között

- Online jelentkezésre kattintva küldheti el jelentkezését.

- Emailben: edinaautosiskola@gmail.com 

- Telefonon: 20/3648-506 és már Viberen is elérhetőek vagyunk.

Jelentkezés után a KRESZ elméleti képzés díja befizető személyesen készpénzben ügyfélfogadási időben ügyfélfogadó irodánkban vagy átutalással a FER-DINA Kft 10403428-50526676-74721002 K&H bankszámlaszámra (közlemény: Név, születési dátum és kategória)

A jelentkezés és a KRESZ oktatás díjának befizetése után regisztrációs emailt kap, ahol felhasználói név és jelszó megadásával hozzáférhet a teljes tananyaghoz.

Az E-learning vagy online KRESZ képzésről bővebben:

Megfelelő informatikai háttérrel rendelkezve Ön bárhol-bármikor elmélyedhet a Közlekedési alapismeretekben.

Az alábbi informatikai környezettel kell rendelkezni:

Támogatott eszközök (az alábbi paraméterek minimálisként értendőek)

 • Desktop (PC, notebook)
  • Hardver: 1 GHz Dual-Core CPU, 2 GB RAM
  • Kijelző: 13″ (XGA - 1024x768)
  • Böngésző: Internet Explorer 11, Firefox 28, Chrome 30, Safari 6.1
 • Mobileszköz
  • Hardver: 1 GHz Dual-Core CPU, 1 GB RAM
  • Kijelző: 7″ (XGA - 1024x768)
  • Böngésző: Chrome 30, Android Browser 4.4, iOS Safari 7.1, IE Mobile 11

Ezen zárt távoktatási rendszerben interaktív módon, képességeihez mérten, egyénre szabottan tud részt venni az oktatási folyamatban. Interaktív, mert Ön folyamatosan visszajelzést kap a tananyagban történő előremeneteléről és elért eredményeiről, valamint felkészültségéről, ily módon Önellenőrzésre nyílik lehetősége. Ezáltal önálló tanulási folyamat valósul meg, ezzel is fejlesztve az Ön – a forgalmi vezetés során hangsúlyossá váló – helyzetfelismerő képességét.

Az E-learning képzés keretein belül elsajátított színvonalas tudást kamatoztathatja a VALÓ ÉLETben, a tényleges forgalmi szituációkban.
Nem csoda hát, hogy ebben a mindentéren felgyorsult világban, s nem utolsó sorban informatika alapú társadalomban, ily nagyszerű módját ajánljuk Önnek a tanulásnak.

Elméleti oktatás ismertetése

Az e-learning képzés egy a Nemzeti Közlekedési Hatóság által elfogadott és jóváhagyott zárt rendszerű távoktatási képzési forma.

Az E - learning vagy ONLINE KRESZ képzés során elektronikus tananyagon kell végig haladni, amely fejezetekből és részvizsgákból áll. A részvizsga sikeres teljesítése után léphet tovább a következő fejezetre. A tananyag végén a záró-vizsga sikeres teljesítése után jelentkezhet iskolánk segítségével hatósági KRESZ vizsgára.

A tananyag fejezetekből és egy gyakorló modulból áll. Minden fejezethez tartozik egy részvizsga, amely a hivatalos KRESZ- vizsga metódusára épül. A negyedik fejezet elvégzése után egy próbavizsgára kerül sor. Mindezek teljesítése előfeltétele a hivatalos KRESZ-vizsgára való bocsátásnak. Az utolsó, gyakorlómodul a Próbavizsga, melyekhez magyarázat is megjelenik. Ide bármikor visszatérhet gyakorolni vizsga előtt.
A tananyag akkor válik teljesítetté – tehát Ön akkor jelentkezhet a hivatalos KRESZ-vizsgára – amennyiben az összes fejezetet és a hozzájuk kapcsolódó vizsgákat teljesítette, s az utolsó fejezet utáni próbavizsgán is sikeresen teljesítette.

Az e-learning képzés elvégzése és az e-learning tananyag felhasználása időben korlátozott. Meghosszabbításra van lehetőség.
A tanuló e-learning tananyaghoz való hozzáférése egyedi azonosítóval (felhasználói név, jelszó megadása) történik. 

Ingyenes kipróbálási lehetőség

 

B kategória demo
A kategória demo

 

 

 

 

 

 

KRESZ vizsgára bocsátás feltétele a tananyagon történő végighaladás.

Gyakorlati oktatás ismertetése

A sikeres KRESZ vizsgát követően kezdődhet meg a gépkocsivezetés tanulása a rutinpályán, ill. gyakorlatban, A vezetési órák időtartama 50 perc. Vezetési találkozás helyei: a gyakorlati oktatójával megbeszélt helyen.pl: Nagyállomás, Buszpályaudvar, stb. A forgalmi vezetés nagyrészt Debrecenben történik ahogy a forgalmi vizsga is. Az alapoktatás helye: Debrecen Bartók Béla u.115.

 

Részletes tájékoztatók letöltése pdf ben

Részletes tájékoztató B Kategória

 

Vissza a lap elejére

 
L

L

L

L Mutatószámok

Címkefelhő és keresés a honlap tartalmában


Oldalainkon cookie-kat használunk, a jobb működésért. A weboldal megtekintésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk   Rendben