Debreceni Kresz tanfolyamok - Edina Autósiskola
Főoldal » KRESZ tanfolyamok » Debreceni Kresz tanfolyamok

Debreceni Kresz tanfolyamok

Készüljön fel sikeresen KRESZ-vizsgájára többéves szakmai gyakorlattal rendelkező oktatóink segítségével hagyományos tantermi képzéseink keretein belül.

Ezen elméleti tanfolyamainkon megbízható tudásra tehet szert türelmes, jól felkészült oktatóink által.

Valamint jelentős időt fordítunk a gyakorlásra (tesztelés, próbavizsga, közlekedési szituációk elemzése) a mind-jobb felkészülés és sikeres vizsga érdekében.

Akár 25.000 Ft támogatás sikeres "B" kategóriás KRESZ vizsga esetén!

Részletekről érdeklődjön irodánkban vagy telefonon!

 

Legközelebbi HÉTVÉGI KRESZ Tanfolyam

Debrecenben:

HÉTVÉGI KRESZ oktatás

KRESZ tanfolyam - kezdés:

2019. Július 13. Szombat 9.00-12.30

Ha a munka mellett hétközben már nincs időd vagy energiád KRESZ tanfolyamon részt venni, akkor várunk szeretettel HÉTVÉGI KRESZ tanfolyamunkra!

Ha autósiskolánk elnyerte tetszését, várjuk szeretettel irodánkban vagy épp online jelentkezését is elküldheti, de telefonon is bejelentkezhet.

Intenzív egyhetes KRESZ tanfolyamok a nyári szünetben! Tanfolyam kezdési időpont:

2019. július 22. hétfő 8.30

 

Autósiskolánk Közúti elsősegély-nyújtó tanfolyamot szervez!

Időpont:

2019. Július 23. Kedd 9.00

Helye: Debrecen Domb u. 1. Földszint 1. ajtó Edina autósiskola

Előzetes jelentkezés szükséges!

 

S hogy hogyan jelentkezhet a KRESZ oktatásra?

- Személyesen: Debrecen, Domb u. 1. Földszint 1. ajtó Hétfő-Szerda-Péntek 16.30-.19.00 között

- Online jelentkezésre kattintva küldheti el jelentkezését (jobb oldalon narancs-sárga színű kör)

- Emailben: edinaautosiskola@gmail.com

- Telefonon: 20/3648-506 és már Viberen is elérhetőek vagyunk.

 

Mi szükséges a tanfolyamra jelentkezéshez?

- Jelentkezési lap kitöltése irodánkban és személyazonosító igazolvány (adategyeztetés miatt)

Mi szükséges a KRESZ vizsgára jelentkezéshez?

- "B" "A" "A1" "A2" kategóriák esetében: minimum 8. általános iskolai végzettségről szóló bizonyítvány, de ettől magasabb végzettségről szóló bizonyítvány is megfelelő

- I. csoportú orvosi alkalmassági igazolás (vagy épp érvényes vezetői engedély). Az orvosi alkalmassági igazolás a házi/körzeti orvostól kérhető, melynek díjáról házi orvosánál tájékozódjon.

- ha már rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, úgy annak másolata is szükséges.

A kismotoros, azaz "AM" kategória esetében sem a bizonyítvány, sem az orvosi alkalmassági igazolás nem szükséges.

Mennyi időt vesz igénybe a teljes tanfolyam elvégzése?

- Optimális esetben - ha minden sikerül elsőre - általában 3 hónap. Persze ettől rövidebb idő alatt is megoldható sürgős esetben, kérjük jelezze irodánkban és később oktatójának is ezen igényét.

Milyen módon biztosítja autósiskolánk a KRESZ teszt gyakorlási lehetőséget?

- A tantermi KRESZ tanfolyam díja tartalmazza az eredeti vizsgakérdésekhez való hozzáférést. A vizsgakérdések különböző tesztek (próbavizsga, témakörönkénti tesztelés, hárompontos és mozgóképes kérdésekkel történő tesztelés) formájában on-line érhetőek el, a hozzáférés ideje 30 nap / 12 óra.

- Az e-learning KRESZ tananyagok a szöveges információk mellett multimédia-elemek, interaktív animációk, szituációs gyakorlatok és számos gyakorló teszt alkalmazásával teszik könnyen befogadhatóvá és hatékonyan elsajátíthatóvá az ismereteket.

Fontos tudni és odafigyelni a következőkre:

- A tanfolyam megkezdésétől számított kilenc hónapon belül el kell jutni az első elméleti vizsgaeseményig. Amennyiben a tanuló a tanfolyam kezdetétől számított tizenkét hónapon belül nem teszi le sikeresen az elméleti vizsgát, akkor csak a teljes tanfolyam megismétlését követően jelenthető ismét elméleti vizsgára.

A sikeres gyakorlati vezetési vizsgát az első sikeres KRESZ-vizsgától számított 2 éven belül kell letenni.

Hogyan történik a képzési díjak és vizsgadíjak befizetése?

- Részletekben, a haladás ütemében; készpénzben vagy akár átutalással is lehetséges.

Mikor kell elvégezni a közúti elsősegélynyújtó tanfolyamot és vizsgát?

- Első vezetői engedély megszerzésére készülve szükséges elsősegélynyújtó vizsgát tenni. (Természetesen vannak kivételes esetek amikor mentesülhet ez alól, bővebb info irodánkban.)

- A tanfolyam ideje alatt bármikor, még akár sikeres forgalmi vizsgát is lehet tenni enélkül, viszont a jogosítvány (és a sikeres vizsgákról szóló igazolás) kiadásához szükséges a "vöröskeresztes igazolás" is.

- Autósiskolánk segít a felkészülésben és vizsga megszervezésében.

Mi a teendő a sikeres KRESZ vizsga után?

- A sikeres KRESZ vizsgát követően kezdhető meg a vezetési gyakorlat. Autósiskolánkat felkeresve 10 oktató-kolléga (hölgy és férfi oktatók) közül választhat, akik kisebb-nagyobb autókkal oktatnak és állnak az Ön rendelkezésére hétközben vagy épp hétvégén.

Hogyan épül fel a gyakorlati-vezetési oktatás?

- Kategóriától függően a kötelező óraszám és a kötelezően előírt menettávolság teljesítése után bocsátható gyakorlati vizsgára a tanuló. A gyakorlati oktatás alapoktatásból ("rutinpályán" történő gyakorlásból) és főoktatásból (városi, éjszakai és országúti vezetésből) áll. A tanuló a kötelező óraszám felett tetszés- vagy szükség szerint további gyakorló órákat is vehet.

- A gyakorlati oktatáson az Ön által választott szakoktató csak Önnel foglalkozik, tehát egy oktató - egy tanuló vesz részt a vezetési órán.

 

További kérdéseire nagyon szívesen válaszolunk, keressen minket bizalommal!

 

Ügyfélfogadási időnkben részletes tájékoztatást kaphat induló tanfolyamainkról, valamint a tanfolyam kezdése előtt a beiratkozás is megtörténhet.

Iskolánkban igyekszünk a mind-inkább egyénre szabott haladási ütemet, családias hangulatot biztosítani tanulóink számára, ezért általában 6-8 fős elméleti csoportokkal dolgoznak szakoktatóink a sikeres felkészülés érdekében.

 

 

Vissza a lap elejére
L

L

L

L Mutatószámok

Címkefelhő és keresés a honlap tartalmában


Oldalainkon cookie-kat használunk, a jobb működésért. A weboldal megtekintésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk   Rendben