Debreceni Kresz tanfolyamok - Edina Autósiskola
Főoldal » KRESZ tanfolyamok » Debreceni Kresz tanfolyamok

Debreceni Kresz tanfolyamok

Készüljön fel sikeresen KRESZ-vizsgájára többéves szakmai gyakorlattal rendelkező oktatóink segítségével hagyományos tantermi képzéseink keretein belül.

Ezen elméleti tanfolyamainkon megbízható tudásra tehet szert türelmes, jól felkészült oktatóink által.

Valamint jelentős időt fordítunk a gyakorlásra (tesztelés, próbavizsga, közlekedési szituációk elemzése) a mind-jobb felkészülés és sikeres vizsga érdekében.

A legújabb KRESZ VIZSGAKÉRDÉSEKET BIZTOSÍTJUK!

Részletekről érdeklődjön irodánkban vagy telefonon!

Tájékoztatjuk a Tisztelt leendő Tanulóinkat, hogy a 2018. február 1. után indított "B" kategóriás képzés esetében a vezetési óradíj 3.800 Ft/vezetési óra.

Továbbá tájékoztatjuk jelenlegi Tanulóinkat, hogy számukra 2018. május 1.-ig biztosítjuk a jelenlegi óradíjon történő oktatást!

 

Legközelebbi HÉTVÉGI KRESZ Tanfolyam

Debrecenben:

HÉTVÉGI KRESZ oktatás

KRESZ tanfolyam - kezdés:

2018. Április 14. Szombat 9.00-12.30

Ha a munka mellett hétközben már nincs időd vagy energiád KRESZ tanfolyamon részt venni, akkor várunk szeretettel HÉTVÉGI KRESZ tanfolyamunkra!

Debrecenben HÉT-KÖZBENI KRESZ oktatás (kedd és csütörtök délután):

Tanfolyam - kezdés:

2018. Március 20. Kedd 17.00 - 20.30

 

Ha autósiskolánk elnyerte tetszését, várjuk szeretettel irodánkban vagy épp online jelentkezését is elküldheti, de telefonon is bejelentkezhet. 

 

Autósiskolánk Közúti elsősegély-nyújtó tanfolyamot szervez!

Időpont:

2018. március 30. péntek 9.30

Helye: Debrecen Domb u. 1. Földszint 1. ajtó Edina autósiskola

Előzetes jelentkezés szükséges!

 

S hogy hogyan jelentkezhet a KRESZ oktatásra?

- Személyesen: Debrecen, Domb u. 1. Földszint 1. ajtó Hétfő-Szerda-Péntek 16.30-.19.00 között

- Online jelentkezésre kattintva küldheti el jelentkezését (jobb oldalon narancs-sárga színű kör)

- Emailben: edinaautosiskola@gmail.com

- Telefonon: 20/3648-506 és már Viberen is elérhetőek vagyunk.

 

Mi szükséges a tanfolyamra jelentkezéshez?

- Jelentkezési lap kitöltése irodánkban és személyazonosító igazolvány (adategyeztetés miatt)

Mi szükséges a KRESZ vizsgához?

- "B" "A" "A1" "A2" kategóriák esetében: minimum 8. általános iskolai végzettségről szóló bizonyítvány, de ettől magasabb végzettségről szóló bizonyítvány is megfelelő

- I. csoportú orvosi alkalmassági igazolás (vagy épp érvényes vezetői engedély). Az orvosi alkalmassági igazolás a házi/körzeti orvostól kérhető, melynek díjáról házi orvosánál tájékozódjon.

- ha már rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, úgy annak másolata is szükséges.

A kismotoros, azaz "AM" kategória esetében sem a bizonyítvány, sem az orvosi alkalmassági igazolás nem szükséges.

Mennyi időt vesz igénybe a teljes tanfolyam elvégzése?

- Optimális esetben - ha minden sikerül elsőre - általában 3 hónap. Persze ettől rövidebb idő alatt is megoldható sürgős esetben, kérjük jelezze irodánkban és később oktatójának is ezen igényét.

Milyen módon biztosítja autósiskolánk a KRESZ teszt gyakorlási lehetőséget?

- A tantermi KRESZ tanfolyam díja tartalmazza az eredeti vizsgakérdésekhez való hozzáférést. A vizsgakérdések különböző tesztek (próbavizsga, témakörönkénti tesztelés, hárompontos és mozgóképes kérdésekkel történő tesztelés) formájában on-line érhetőek el, a hozzáférés ideje 30 nap / 12 óra.

- Az e-learning KRESZ tananyagok a szöveges információk mellett multimédia-elemek, interaktív animációk, szituációs gyakorlatok és számos gyakorló teszt alkalmazásával teszik könnyen befogadhatóvá és hatékonyan elsajátíthatóvá az ismereteket.

Fontos tudni és odafigyelni a következőkre:

- A tanfolyam megkezdésétől számított kilenc hónapon belül el kell jutni az első elméleti vizsgaeseményig. Amennyiben a tanuló a tanfolyam kezdetétől számított tizenkét hónapon belül nem teszi le sikeresen az elméleti vizsgát, akkor csak a teljes tanfolyam megismétlését követően jelenthető ismét elméleti vizsgára.

A sikeres gyakorlati vezetési vizsgát az első sikeres KRESZ-vizsgától számított 2 éven belül kell letenni.

Hogyan történik a képzési díjak és vizsgadíjak befizetése?

- Részletekben, a haladás ütemében; készpénzben vagy akár átutalással is lehetséges.

Mikor kell elvégezni a közúti elsősegélynyújtó tanfolyamot és vizsgát?

- Első vezetői engedély megszerzésére készülve szükséges elsősegélynyújtó vizsgát tenni. (Természetesen vannak kivételes esetek amikor mentesülhet ez alól, bővebb info irodánkban.)

- A tanfolyam ideje alatt bármikor, még akár sikeres forgalmi vizsgát is lehet tenni enélkül, viszont a jogosítvány (és a sikeres vizsgákról szóló igazolás) kiadásához szükséges a "vöröskeresztes igazolás" is.

- Autósiskolánk segít a felkészülésben és vizsga megszervezésében.

Mi a teendő a sikeres KRESZ vizsga után?

- A sikeres KRESZ vizsgát követően kezdhető meg a vezetési gyakorlat. Autósiskolánkat felkeresve 10 oktató-kolléga (hölgy és férfi oktatók) közül választhat, akik kisebb-nagyobb autókkal oktatnak és állnak az Ön rendelkezésére hétközben vagy épp hétvégén.

Hogyan épül fel a gyakorlati-vezetési oktatás?

- Kategóriától függően a kötelező óraszám és a kötelezően előírt menettávolság teljesítése után bocsátható gyakorlati vizsgára a tanuló. A gyakorlati oktatás alapoktatásból ("rutinpályán" történő gyakorlásból) és főoktatásból (városi, éjszakai és országúti vezetésből) áll. A tanuló a kötelező óraszám felett tetszés- vagy szükség szerint további gyakorló órákat is vehet.

- A gyakorlati oktatáson az Ön által választott szakoktató csak Önnel foglalkozik, tehát egy oktató - egy tanuló vesz részt a vezetési órán.

 

További kérdéseire nagyon szívesen válaszolunk, keressen minket bizalommal!

 

Ügyfélfogadási időnkben részletes tájékoztatást kaphat induló tanfolyamainkról, valamint a tanfolyam kezdése előtt a beiratkozás is megtörténhet.

Iskolánkban igyekszünk a mind-inkább egyénre szabott haladási ütemet, családias hangulatot biztosítani tanulóink számára, ezért általában 6-8 fős elméleti csoportokkal dolgoznak szakoktatóink a sikeres felkészülés érdekében.

 

 

Vissza a lap elejére
L

L

L

L Mutatószámok

Címkefelhő és keresés a honlap tartalmában


Oldalainkon cookie-kat használunk, a jobb működésért. A weboldal megtekintésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk   Rendben